پیام تبریک دکتر علیرضا حاجیونی به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط‌ عمومی

پیام تبریک دکتر علیرضا حاجیونی به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط‌ عمومی

روز جهانی ارتباطات و روابط‌ عمومی را به همه فعالان این عرصه به ویژه همکاران پرتلاش و دلسوز در خانواده بزرگ بیمارستان شهدای خلیج فارس تبریک می‌گویم.

مسلماً نامگذاری روزی به نام ارتباطات و روابط‌عمومی گویای اهمیت و نقش‌آفرینی آن در دنیای معاصر است و از این رو هدف‌گذاری در این حوزه فرصت مغتنمی را فراهم می‌کند تا همه بخش‌های جامعه به ویژه روابط‌ عمومی‌ دستگاه‌ها و نهادهای مختلف ارتباط منسجم و کارآمدی با افکارعمومی داشته باشند.

هر سازمانی با وجود روابط‌‌ عمومی فعال و پویا در کنار سایر بخش‌های سازمانی قادر به ادامه حیات است. نهاد روابط‌ عمومی برای اثرگذاری نیازمند تغییر نگرش و تقویت جایگاه متناسب با ضرورت‌هاست و سرمایه‌گذاری فکری، انسانی و علمی، در ساخت و توسعه یک روابط‌عمومی کارآمد و پویا نقش مهمی دارد.

همکاران روابط‌ عمومی در شرایط کنونی وظیفه‌ ارزشمند و بسزایی را برعهده دارند: یکی آشنایی با دانش روز ارتباطات و وسایل ارتباط جمعی و دیگری عمل به وظایف ذاتی و افزایش کارآمدی روابط‌ عمومی در محیطی همچون دانشگاه. مطمئناً مجهز شدن به دانش روز در حوزه ارتباطات و روابط‌ عمومی و عمل به رسالت در این حوزه، نقش کلیدی در پیشبرد اهداف این مرکز خواهد داشت.

مسلماً انعکاس فعالیت‌ها و دستاوردهای ارزشمند حوزه سلامت به افکارعمومی، به تقویت جایگاه روابط‌عمومی و تلاش بی‌وقفه همکاران خدوم این حوزه وابسته است. لذا انتظار می‌رود معرفی توانمندی‌های علمی،پژوهشی و تحقیقاتی، تبیین فعالیت‌ها در زمینه بهداشت درمان و اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف از عملکردها در سرلوحه برنامه‌ها قرار گیرد.

در پایان ضمن تشکر از زحمات کارکنان و مسئولان روابط‌عمومی ، این روز را به همه این عزیزان تبریک می‌گویم و امیدوارم با احساس مسئولیت، دلسوزی و خلاقیت بیشتری در جهت برآورده شدن اهداف این نهاد علمی حرکت کنند.

از خداوند منان برای همکاران آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون در انجام مأموریت‌های محوله دارم.

چاپ خبر | ارسال به دیگران