جلسه بررسی عملکرد مالی و پشتیبانی بیمارستان آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای خلیج فارس جلسه ی تیم حاکمیتی بیمارستان روز یکشنبه 21 مرداد ماه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، مدیر امور مالی دانشگاه ، سرپرست بیمارستان شهدای خلیج فارس ، مدیر داخلی و مسئول امور مالی بیمارستان برگزار شد

در این جلسه مدیر امور مالی بیمارستان گزارشی از وضعیت درآمدی و مالی بیمارستان شهدای خلیج فارس ارائه داد  و در ادامه راهکارهایی جهت مدیریت منابع ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیر داخلی بیمارستان شهدای خلیج فارس گفت :پیگیری تیم مدیریت جدید بیمارستان جهت تامین منابع مالی جاری ، اصلاح روند پرداختی های بیمارستان مورد تایید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است .

دکتر سیاوش خادمی اظهار داشت: موافقت با تشکیل کمیته تخصیص مشترک بین بیمارستان و دانشگاه مورد تصویب بوده و امید است با بررسی دقیق موارد فوق روند مالی بیمارستان به نحو چشمگیر بهبود یابد .

دکتر خادمی عنوان کرد: پیگیری ساخت مهد کودک و بهسازی محوطه ی فضای سبز بیمارستان از دیگر مواردی بود که مورد موافقت دکتر سعید کشمیری قرار گرفت .

لازم به ذکر است ورود تیم مدیریتی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به بیمارستان آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس اهمیت جدی عملکرد این بیمارستان از نظر ریاست محترم دانشگاه را نشان می دهد.

انتهای پیام/ر.ک 4070

چاپ خبر | ارسال به دیگران