دکتر

24 فروردين 1398
نجات جان کودک 1/5 ساله از طریق جراحی با تجهیزات پیشرفته برای اولین بار در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس

کارگاه مکانیکال ونتیلاتور برای اولین بار در مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس

تسریع بر رونداجرای همراه سرای بیمار مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای خلیج فارس جلسه ای به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص افتتاح پروژه همراه سرای بیماردر دفتر ریاست بیمارستان شهدای خلیج فارس برگزار گردید .

پیام تبریک سرپرست بیمارستان شهدای خلیج فارس به مناسبت عید غدیر خم

پیام تبریک سرپرست بیمارستان شهدای خلیج فارس به مناسبت روز پزشک
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای خلیج فارس :سر پرست مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس زادروز ولادت حکیم فرزانه ابو علی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس تبریک گفتند.

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای خلیج فارس :عصر روز چهارشنبه 17 مرداد ، دکتر قاسم جان بابایی - معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه از بیمارستان شهدای خلیج فارس بازدید کردند .

خارج کردن چوب بستنی 11 سانتیمتری از اثنی عشر بیمار 13 ساله توسط پزشکان بیمارستان شهدای خلیج فارس
فوق تخصص گوارش اطفال بیمارستان شهدای خلیج فارس گفت : کودک 13 ساله که با مختصر درد شکمی وارد اورژانس بیمارستان شد ، از سه روز قبل چوب بستنی را که حدود 11 سانتیمتر طول داشت بلعیده بود. دکتر محمدرضا فریبرزی اظهار داشت که در گرافی شکم به علت اینکه جسم خارجی ح ...

توصیه متخصص طب اورژانس برای جلوگیری و درمان گرمازدگی، بیشتر آب بنوشید
متخصص طب اورژانس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر گفت: با شروع فصل گرما علایم گرمازدگی در استان افزایش می‌یابد که مصرف میزان بیشتر آب از بروز گرمازدگی جلوگیری می‌کند.

پیام تسلیت رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر به مناسبت درگذشت دکتر داراب مشتاقی
دکتر علیرضا حاجیونی به مناسبت درگذشت دکتر داراب مشتاقی متخصص کلیه و مجاری ادرار بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر پیام تسلیتی صادر کرد.

5 فروردين 1396
جشن سال نو در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
همزمان با فرارسیدن بهار طبیعت و سال نو جشنی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

پیام تبریک نوروز رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
دکتر علیرضا حاجیونی به مناسبت فرارسیدن بهارطبیعت و نوروز 1396 پیام تبریکی به شرح زیر صادر کرد.

رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در جمع پرستاران گفت: خدمات پرستـاری سنگ بنـای نظام سلامـت اسـت/گزارش تصویری
دکتر علیرضا حاجیونی در جشن تجلیل از پرستاران بیمارستان‌های شهدای خلیج فارس و قلب بوشهر، گفت: جایگاه خدمات پرستاری در جامعه به عنوان سنگ بنای نظام سلامت است و از حیث انسانی، اسلامی و اخلاقی از وزن و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر: طبیعت یکی از بهترین درمانگرهای موجود است/گزارش تصویری
رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در حاشیه برنامه روز درختکاری در محوطه بیمارستان گفت: بسیاری از بیماری‌ها با حضور در طبیعت درمان می‌شوند از اینرو استفاده از مناظر طبیعی و انرژی گرفتن از آن یکی از بهترین درمانگرهای طبیعی است.

آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر برگزار شد
آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر با حضور رییس و هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.