رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس و شهدای هسته ای: مراجعه بیش از 16300 نفر بیمار کووید 19 به بیمارستان شهدای هسته ای از ابتدای بهره برداری

15 شهريور 1400

رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس و هسته ای در گفتگو با روابط عمومی این مرکز گفت: بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی اورژانس هسته‌ای در طول بیش از 3سال از سال 1396 در دو طبقه با هشت هزار مترمربع زیربنا شامل بخش‌های جراحی، آی سی سیو  و اورژانس برای خدمات عمومی و پرتویی ساخته شده است .
وی اشاره کرد: این بیمارستان در آیینی با فرمان رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس دانشگاه صبح روز 23 بهمن سال 1399 افتتاح شد.
رییس بیمارستان با بیان اینکه بیمارستان شهدای هسته‌‌ای بوشهر قابلیت ارائه خدمت عمومی به مردم در همه شرایط دارد تصریح کرد: خدمات درمانی و بهداشتی مربوط به درمان بیماران کووید 19 در بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر ارائه می‌شود و با افتتاح این بیمارستان عمده خدمات در رسیدگی به بیماران مبتلا به کووید 19 بوده است که پس از تعیین تکلیف از بیمارستان شهدای خلیج فارس به این بیمارستان انتقال یافته است.
دکتر اسفندیاری عنوان کرد : این بیمارستان که با حمایت های رییس دانشگاه به سرعت حسب شرایط بحران به بهره برداری رسید جهت پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کووید19 فعالیت های خود را آغاز کرد، از ابتدای طرح تاکنون بیش ازشانزده هزار وسیصد نفر مراجعه به اورژانس کووید19 و بستری در بخش ها داشته است.
وی با اشاره به مراجعه بیش از 1000 نفر بیمار به کلینک تنفسی کووید19 شهدای هسته ای از ابتدای اردیبهشت ماه سال 1400 افزود:  تعداد تخت فعال در این بیمارستان 40 تخت می باشد که در پیک پنجم به 60 تخت نیز افزایش یافته است.کلینیک تنفسی نیز در این مرکز  با ظرفیت 10 تخت جهت 45 بیمار در هر شیفت بیمارستان تمامی روز های هفته از ساعت 8 صبح الی 12شب آماده پذیرش بیماران و ارائه خدمات درمانی به مراجعه کنندگان است.
رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس در ادامه عنوان کرد: شایان ذکر است تکمیل و بهره برداری کامل از تمام ظرفیت های مرکز شهدای هسته ای نیاز به حمایت دارد و حسب شرایط بحران جهت خدمات رسانی به مردم شریف استان این مرکز فعالیت خود را آغاز نمود و هم اکنون نیز در حال ارائه خدمت می باشد و بخش های تریاژ و اورژانس کووید19،بخش های بستری کووید19، سی تی اسکن و بخش های مراقبت ویژه کووید 19 و کلینیک تنفسی از جمله بخش هایی هستند که در این بیمارستان به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به بحران کرونا و تلاش های شبانه روزی مدافعان سلامت، زحمات این بزرگواران را قابل توصیف دانست و افزود: مجموعه پرسنل درمانی و پشتیبانی در رسیدگی به بیماران و ارائه خدمات به آنها از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزند وهمه پرسنل این مرکز با تمام توان در حال ارائه خدمات صادقانه و خالصانه به بیماران کووید19 می باشند.

انتهای پیام / ر.ک 4070

تاریخ بروز رسانی:   15 شهريور 1400