نکات طب سنتی در روزه داری

16 فروردين 1403

خلاصه نکات مهم‌
۱- سحری فراموش نشود.
۲- بعد از سحری با معده پر نخوابیم و کمی صبر کنیم.
۳- شروع افطار با غذاهای ساده مانند یک لیوان آب داغ و کمی عسل ، یکی دو عدد خرما ، چند عدد مویز ، انجیر یک استکان چای کم رنگ شیرین.
۴- بعد از افطار ساده نیم ساعت بعد شام معمول میل شود مانند سوپ جو نان پنیر و سبزی آش های ساده و ...
۵- مصرف میوه دو ساعت بعد از شام و قبل از خواب.
۶- پرهیز از خوردن آب سرد یا میوه سرد یا غذای سنگین یا شیرین و چرب (زولبیا و بامیه) در شروع افطار.
۷- در هم خوری و خوردن غذاهای مختلف در یک وعده غذایی ممنوع (در عوض توصیه میشه در وعده های مختلف فرد تنوع غذایی داشته باشد).
در انتها فراموش نشه که همین که سالم هستی و میتونی روزه بگیری باید شکر گزار باشی.

 

دکتر رضا واقع بین

دکترای تخصصی طب سنتی

مشروح نکات در سایت آپارات: www.aparat.com/v/YaHM0


کلمات کلیدی:
نکات.طب.سنتی     در.روزه     داری    

تاریخ بروز رسانی:   18 فروردين 1403

تعداد بازدید:   ۱۴

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >