اعتبار

ارزیابی تیم اعتباربخشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی از مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس/ گزارش تصویری

مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس موفق به دریافت حکم اعتبار بخشی آموزشی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گردید

اعتباربخشی آموزشی بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر انجام شد/گزارش تصویری
ارزشیابی و اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر توسط ارزیابان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شد.

بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر امسال نیز موفق به دریافت درجه یک اعتباربخشی ملی بیمارستانی شد
بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر امسال نیز مانند سال گذشته موفق به اخذ درجه یک کیفی بیمارستانی کشور از طرف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شد.

به صورت سرزده انجام گرفت - بازدید سرزده مسئولین وزارت بهداشت از بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
مدیر کل اداره نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر به همراه تیم همراه بازدید نمود.

بازدید تیم اعتبار بخشی از بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
تیم اعتبار بخشی سه شنبه و چهارشنبه 7 و 8 مهرماه از بیمارستان شهدای خلیج فارس بازدید کردند. این تیم که با 2 نفر ارزیاب ارشد از دانشگاه های علوم پزشکی جهرم و هرمزگان وکارشناسان معاونت بهداشتی،معاونت درمان و معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با هدف اع ...